Dak- en zinkwerk

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijfspand. Slijtage of beschadiging is met de vele weersinvloeden onontkoombaar en daarom is regelmatig onderhoud belangrijk. U kunt bij dakwerk denken aan het oplossen van een lekkage, vernieuwing van de dakbedekking, het vervangen of plaatsen van zinken, koperen of kunststof dakgoten.

Dak- en zinkwerk

Lekkage

Als het voorkomt dat u last hebt van lekkage, kunt u bij ons terecht. Het gevolg van een lekkage is vaak maar van kleine aard, maar als er niet snel wordt ingegrepen kan dit uitmonden in grote beschadigingen aan uw dak. Wij zorgen ervoor dat er een specialist naar uw dak kijkt.

 

Dakbedekking

Het dak van uw woning of bedrijfspand is toe aan vervanging of een nieuwbouwproject dient voorzien te worden van dakbedekking. We zijn specialist in het plaatsen van de gehele dakopbouw, bitumineuze daken en bijbehorend zinkwerk.

 

Goten

Naast dakbedekking verzorgen wij ook het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken, koperen en kunststof dakgoten. Wij beschikken over het juiste gereedschap en de kennis om materialen als koper, zink en lood op traditionele wijze te bewerken.

Lees meer over ons