Witgoed

In onze winkel verkopen we divers witgoed, zoals; koelkasten, vriezers, wasmachines en wasdrogers. We verkopen diverse merken: AEG, Inventum, Liebherr, Miele, Zanussi. Overige merken kunnen wij in overleg op bestelling voor u leveren. Kom gerust eens kijken!

Witgoed

Koelen en vriezen

Als u een kijkje komt nemen in onze winkel, vindt u daar koelkasten, vrieskasten en vrieskisten van de merken AEG, Inventum, Liebherr, Scancool, Whirlpool en Zanussi. Van deze merken kunnen wij in tafelmodel (85 cm hoog) of kastmodel (tussen de 82-212 cm hoog) producten leveren. We hebben beide soorten met en zonder vriesvak. Andere koelkasten, zoals inbouwkoelkasten, kunnen wij op bestelling aan u leveren.

 

Wassen en drogen

Wasmachines hebben wij van AEG en Miele in onze voorraad. De trommelgroottes hebben wij van 7 en 8 kilogram. Wasdrogers hebben wij beschikbaar als condensdrogers en luchtafvoerdrogers. Warmtepompdrogers kunnen wij op aanvraag leveren. In de winkel vertellen we u graag meer over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wassen of drogen!

 

Reparaties

Ook voor reparaties of onderhoud aan witgoed kunt u bij ons terecht.

Lees meer over ons