Verwarming

U kunt uw huis op diverse manieren verwarmen. Denk bijvoorbeeld aan een CV-installatie met bijbehorende radiatoren, een combiketel, wand- of vloerverwarming of een warmtepomp. We kijken graag met u mee welke oplossing het beste past bij uw wensen en huis of bedrijfspand en stellen een offerte op maat voor u op.

Verwarming

CV- en combiketels

We bieden u Nefit-ketels en thermostaten aan bij nieuwe installaties, maar kunnen daarnaast ook het onderhoud verzorgen voor andere merken ketels. Op uw verzoek kunnen we ook andere merken leveren en installeren.

 

Warmtepompen

Een warmtepomp is een duurzame oplossing waarvoor geen gasaansluiting nodig is. De warmtepomp zorgt ervoor dat uw huis of bedrijfspand zelfstandig  en gasloos van warmte kan voorzien, maar ook in combinatie met uw CV- of combiketel kan werken.

 

Wilt u weten of uw huidige situatie geschikt is voor een warmtepomp? Neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

 

Onderhoudsabonnement

Voor verwarmingsinstallaties bieden we onderhoudsabonnementen aan, zodat u altijd een specialist achter de hand heeft bij kleine storingen of defecten. Bij nieuwe installaties krijgt u van ons altijd de mogelijkheid direct een abonnement af te sluiten, maar ook voor bestaande verwarmingsinstallaties kunt u deze bij ons afsluiten.

Lees meer over ons